Nieuw op Netflix: avontuurlijke kerstfilm 'David en de Kerstelfjes'

Nieuw op Netflix: avontuurlijke kerstfilm 'David en de Kerstelfjes'

Na de vele romantische kerstfilms op Netflix is het vandaag de beurt aan een avontuurlijke kerstfilm voor het hele gezin. David en de Kerstelfjes (2021) is nu te zien op de streamingdienst.

De jonge David is verdrietig omdat zijn ouders naar een grote stad zijn verhuisd en de betekenis van Kerstmis zijn vergeten. Hij ontmoet een elf, Albert, en samen beginnen ze aan een reis naar het Tatragebergte op zoek naar Davids grootouders.

Bekijk hier de trailer van David en de Kerstelfjes (de trailer is in het Pools, maar op Netflix is deze ook in het Nederlands te bekijken):

De familiekerstfilm is geregisseerd door de Poolse schrijver en regisseur Michal Rogalski en de hoofdrollen worden gespeeld door Cyprian Grabowski, Jakub Zajac, Cezary Zak als de Kerstman en Monika Krzywkowska als Mrs. Claus.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

David en de Kerstelfjes is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix. Of bekijk onze Top 50 beste kerstfilms op Netflix.

David en de Kerstelfjes (2021)
5.3
Kijk op Netflix • Een verveelde, overwerkte elf vlucht naar de echte wereld. Daar probeert hij samen met een nieuw vriendje het magische gevoel van Kerstmis te ervaren.
Beeld: Still 'David en de Kerstelfjes' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips KerstDavid en de Kerstelfjes (2021)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws