Netflix onthult eerste beelden van 'Selling Sunset' seizoen 5

Netflix onthult eerste beelden van 'Selling Sunset' seizoen 5

Seizoen 4 is nog maar net uit, maar seizoen 5 van Selling Sunset (2019– ) staat ook alweer bijna voor de deur. Netflix onthult dit weekend alvast een aantal schokkende eerste beelden.

In de eerste teaser van alweer het vijfde seizoen zien we dat de vrouwen van Oppenheim Group groot nieuws te horen krijgen. Wat zou het zijn? Waarom wil Davina er niks mee te maken hebben? En waarom zegt Chrishell dat ze geen criminelen zijn? Het nieuwe seizoen belooft weer ouderwets veel drama. Op de valreep zien we Chrishell haar baas Jason zoenen. Afgelopen zomer werd namelijk bekend dat de twee aan het daten zijn…

Na Oppenheim Group in Selling Sunset is het later deze maand ook de beurt aan Allure Realty in Selling Tampa (2021– ), de opvolger van de populaire realityserie. Allure Realty is eigendom van veteraan Sharelle Rosado en is een makelaarskantoor met donkere, vrouwelijke makelaars. De nieuwe serie verschijnt 15 december op Netflix.

Seizoen 1 tot en met 4 van Selling Sunset zijn nu te zien op Netflix. Seizoen 5 verschijnt in 2022. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Selling Sunset (2019– )
6.4
Kijk op Netflix • De vastgoedmakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. Er ontstaat meer drama als er een nieuwe makelaar bij het team komt.
Beeld: Still 'Selling Sunset' via Netflix / Patrick Wymore
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSelling Sunset (2019– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws