Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week

Nieuw op Amazon Prime Video: de 5 beste films van deze week

Amazon Prime Video voegt deze week weer een reeks nieuwe films toe. In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. Zo voegden ze onder andere de waargebeurde Oscarwinnaar The Imitation Game (2014) toe, met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol, en is Philip Seymour Hoffman nu te zien in Synecdoche, New York (2008).

In de lijst hieronder tonen we je de beste films die deze week nieuw op Amazon Prime Video zijn verschenen. De meeste films in het overzicht zijn nog nooit eerder op de streamingdienst te zien geweest.

 1. 8.0
  Kijk op Prime Video • The Imitation Game vertelt het verhaal van de Britse wiskundige Alan Turing, die meewerkte aan het kraken van de Duitse Enigma-code tijdens de Tweede Wereldoorlog, waardoor de Geallieerden de controle over de Atlantische Oceaan kregen en uiteindelijk de oorlog zouden winnen.
 2. 7.5
  Kijk op Prime Video • Theaterregisseur Caden (Philip Seymour Hoffman) is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen.
 3. 7.1
  Kijk op Prime Video • De uiterst cynische Boris Yellnikoff (Larry David) vertelt aan iedereen die het wil horen (of niet) zijn visie over de zinloosheid van het leven, de onzin van religie, zijn theorie over het universum en relaties.
 4. 6.8
  Kijk op Prime Video • Het leven van Raimund Gregorius (Jeremy Irons), een geliefd leraar Latijn en deskundige in oude talen, neemt een bijzondere wending wanneer hij een mysterieuze jonge vrouw behoed haar leven te beëindigen door van een brug te springen.
 5. 6.5
  Kijk op Prime Video • Na haar break-up met Mark Darcy (Colin Firth) is Bridget Jones (Renée Zellweger) in de veertig en opnieuw single.

Deze films al gezien, of zin in iets anders? Al het nieuwe aanbod op Amazon Prime Video vind je via: Nieuw op Amazon Prime Video. Of bekijk de beste films via: Beste films op Amazon Prime Video.

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tips

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws