'Fear the Walking Dead' verlengd met een achtste seizoen

'Fear the Walking Dead' verlengd met een achtste seizoen

Fear the Walking Dead (2015– ) mag nog even door. De Amerikaanse zender AMC maakt bekend dat de zombieserie is verlengd met een achtste seizoen. Ook is bekendgemaakt dat Kim Dickens haar terugkeer zal maken in het zevende seizoen.

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens Talking Dead dat volgde op de seizoensfinale van The Walking Dead: World Beyond (2020–2021). Het zevende seizoen wordt momenteel uitgezonden in de VS. Een Nederlandse releasedatum is nu nog niet bekend. Ook details over het plot van seizoen 8 blijven nog even uit.

Dickens, beter bekend als Madison Clark in Fear the Walking Dead, keert in de tweede helft van seizoen 7 terug in de zombieserie. In het achtste seizoen is ze vervolgens weer onderdeel van de vaste cast. Ze was van seizoen 1 tot en met 4 te zien als Madison, tot haar personage dood leek te gaan in een explosie waar ze zichzelf opofferde.

Madison Clark is een fundamenteel karakter in het The Walking Dead-universum: heldhaftig, complex, een mensen-mens die een krijger wordt en dan een kracht van welwillendheid. Kim Dickens' ruwe talent, kracht en briljantheid zal TWDU weer doen opleven en we kunnen niet gelukkiger zijn om haar terug te hebben.

Scott M. Gimple, content officer van het *Walking Dead*-universum

Seizoen 1 tot en met 6 van Fear the Walking Dead zijn nu te zien op Amazon Prime Video. Wanneer seizoen 7 in Nederland verschijnt, is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Amazon Prime Video.

Fear the Walking Dead (2015– )
6.9
Kijk op Prime Video • 'Fear The Walking Dead' is een spin-off en prequel van de serie The Walking Dead. De serie volgt een disfunctionele familie in het begin van de zombie-apocalyps in Los Angele bestaande uit Madison Clark, een begeleidingsadviseur op de middelbare school, haar vriend Travis Manawa, een leraar Engels, haar dochter Alicia en drugsverslaafde zoon Nick.
Beeld: Still 'Fear the Walking Dead' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoFear the Walking Dead (2015– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws