Films op tv: alle filmtips voor komende week

Films op tv: alle filmtips voor komende week
10 december 2021 om 10:47

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is, nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er weer een aantal goede films uitgezonden, met onze favoriet van de week, de historische film Downton Abbey (2019).

Uitgelichte films op tv week 49

Vandaag kijk je op Spike naar de Oscargenomineerde film Cast Away (2000). Chuck (Tom Hanks) spoelt na een vliegtuigongeluk aan op een onbewoond eiland. Plotseling heeft de altijd drukke Chuck voor het eerst sinds lange tijd alle tijd van de wereld, maar zonder het comfort van de beschaving moet hij wel zien te overleven. Kan hij de wanhoop weerstaan en de hoop behouden om in leven te blijven?

Dinsdag zendt SBS9 de waargebeurde dramafilm Boy Erased (2018) uit. Jared (Lucas Hedges) is de zoon van een predikant in een klein Amerikaans dorp. Op zijn negentiende komen zijn ouders er achter dat hij homoseksueel is. Jared moet kiezen: gaat hij naar een conversietherapie-programma of wordt hij voorgoed buitengesloten door zijn familie, zijn vrienden en zijn geloof?

Bekijk hier de trailer van Boy Erased:

Woensdag kijk je naar Mark Wahlberg in actiethriller Shooter (2007). Bob Lee Swagger (Wahlberg), een van 's werelds beste scherpschutters en de zoon van een Medal of Honor ontvanger, woont in de Rockies nadat door zijn schuld iemand is doodgegaan. Wanneer zijn hulp wordt ingeroepen om een moordaanslag op de president te voorkomen, komt hij weer in actie.

RTL7 zendt donderdag het IJslandse drama Arctic (2018) uit. Na een vliegtuigongeluk vecht een man (Mads Mikkelsen) om te overleven, alleen gestrand op de Noordpool. Wanneer hij een helikopter ziet, ziet hij kans gered te worden, maar de helikopter stort ook neer en hij redt een gewonde vrouw uit de brokstukken. Na een lange periode besluit hij met de vrouw op reis te gaan in de hoop redding of de dood te vinden.

Arctic (2018)
6.8
Kijk op Pathé Thuis • Als een man na een vliegtuigcrash als enige overlevende strandt op de Noordpool wordt hij geconfronteerd met de verschrikkelijke kou en volledige afzondering.

Vrijdag zendt SBS6 de populaire kerstfilm Home Alone (1990) uit. In de film vertrekt de familie McCallister met kerst samen met een oom en tante en hun kinderen voor een paar dagen naar Parijs. Ze hebben zich verslapen en zijn daardoor aan de late kant. In alle haast vergeten ze de zoon van de familie, Kevin mee te nemen op de reis.

Zaterdag is op één de historische film Downton Abbey (2019) te zien. De film is het vervolg van de gelijknamige populaire serie. Dit keer bereiden de Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voor op het belangrijkste moment in hun leven: een koninklijk bezoek van de koning en koningin van Engeland.

Bekijk hier de trailer van Downton Abbey:

SBS9 sluit de week af met sciencefictionfilm Divergent (2014). De maatschappij is verdeeld in vijf facties die elk een andere deugd vertegenwoordigen. Tieners moeten beslissen of ze bij hun factie willen blijven of naar een andere willen overstappen voor de rest van hun leven. Tris Prior (Shailene Woodley) maakt een keuze die iedereen verrast…

Staat hier niets voor je tussen, of heb je de bovenstaande films al gezien? Bekijk dan elke dag via de volgende pagina het complete overzicht van alle films op tv.

Beeld: Still 'Downton Abbey' (2019) via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Televisie

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws