Netflix onthult de trailer van Britse oorlogsfilm 'Munich: The Edge of War'

Netflix onthult de trailer van Britse oorlogsfilm 'Munich: The Edge of War'

Twee oude bekenden van de universiteit komen lijnrecht tegenover elkaar te staan in een belangrijke missie in Munich: The Edge of War (2021). Netflix onthult zojuist de eerste trailer van de aankomende oorlogsfilm.

Het is herfst 1938 en Europa staat op de rand van oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain (Jeremy Irons) zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing. Terwijl de druk toeneemt, reizen Hugh Legat (George MacKay), Brits ambtenaar, en Paul von Hartmann (Jannis Niewöhner), Duits diplomaat, naar München voor de spoedconferentie. Als de onderhandelingen beginnen, komen de twee oude vrienden terecht in een web van politieke trucjes en zeer reëel gevaar. Kan een oorlog worden afgewend terwijl de hele wereld toekijkt, en zo ja, tegen welke prijs?

Bekijk hier de trailer van Munich:

De oorlogsfilm is gebaseerd op de bestseller van Robert Harris. De hoofdrol wordt gespeeld door George MacKay, die bekend is met het oorlogsgenre door zijn hoofdrol in 1917 (2019). De oorlogsfilm wordt geregisseerd door Christian Schwochow, die eerder Novemberkind (2008) en Die Unsichtbare (2011) maakte.

Afbeelding via Netflix / Sarah M. Lee
Afbeelding via Netflix / Sarah M. Lee
Afbeelding via Netflix / Frederic Batier
Afbeelding via Netflix / Frederic Batier

Munich is vanaf 21 januari 2022 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Munich: The Edge of War (2021)
6.8
Het is herfst 1938 en Europa staat aan de vooravond van de oorlog. Adolf Hitler bereidt zich voor op een invasie in Tsjecho-Slowakije en de regering van Neville Chamberlain zoekt wanhopig naar een vreedzame oplossing.
Beeld: Still 'Munich' via Netflix / Frederic Batier
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sMunich: The Edge of War (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws