Vanavond op tv: waargebeurde dramafilm 'Boy Erased' met Nicole Kidman en Russell Crowe

Vanavond op tv: waargebeurde dramafilm 'Boy Erased' met Nicole Kidman en Russell Crowe

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de waargebeurde dramafilm Boy Erased (2018).

Jared (Lucas Hedges) is de zoon van een predikant in een klein Amerikaans dorp. Op zijn negentiende komen zijn ouders er achter dat hij homoseksueel is. Jared moet kiezen: gaat hij naar een conversietherapie-programma of wordt hij voorgoed buitengesloten door zijn familie, zijn vrienden en zijn geloof?

Boy Erased is geregisseerd door Joel Edgerton, die zelf ook een rol heeft in de film. Edgerton regisseerde eerder The Gift (2015). Naast Hedges worden de overige hoofdrollen gespeeld door Nicole Kidman en Russell Crowe.

Bekijk hier de trailer van Boy Erased:

Boy Erased is vanavond om 20:30 uur te zien op SBS9. De film is nu ook te zien via Pathé Thuis.

Heb je Boy Erased al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Boy Erased (2018)
6.9
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • 'Boy Erased' vertelt het verhaal van Jared (Lucas Hedges), de zoon van een predikant in een klein Amerikaans dorp.
Beeld: Still 'Boy Erased' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsBoy Erased (2018)

Meer televisie

Meer televisie

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws