Linda de Mol nu te zien op Videoland in misdaadserie 'Diepe Gronden'

Linda de Mol nu te zien op Videoland in misdaadserie 'Diepe Gronden'

Linda de Mol is vanaf vandaag te zien als een gedragsdeskundige bij de Nationale Politie in de gloednieuwe misdaadserie Diepe Gronden (2022– ). De eerste aflevering staat nu op Videoland.

De presentatrice en actrice kruipt in de huid van Anna van Kessel, die samen met het lokale rechercheteam onder leiding van Timon (Egbert-Jan Weeber) de moord op een 17-jarig meisje onderzoekt. De zaak neemt een duistere wending als er opnieuw een meisje wordt vermist…

Bekijk hier de trailer van Diepe Gronden:

De thrillerserie is geschreven door Lex Passchier en geregisseerd door Will Koopman. Overige hoofdrollen worden gespeeld door Hannah Hoekstra, Urmie Plein en Peter Blok. Een overzicht van alle acteurs in Diepe Gronden vind je hier.

De eerste aflevering van Diepe Gronden is nu te zien op Videoland. Elke maandag verschijnt een gloednieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Videoland. Voor iedereen die geen Videoland heeft, is de serie ook op tv te zien. Wekelijks wordt Diepe Gronden uitgezonden op SBS6.

Diepe Gronden (2022– )
5.8
Kijk op Videoland • Anna is gedragsdeskundige bij de Nationale Politie. Haar hulp wordt ingeroepen als het lichaam van een 17-jarig meisje naakt en met een zak om haar hoofd in een natuurgebied wordt aangetroffen.
Beeld: Still 'Diepe Gronden' via Videoland

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland VOD-tips Videoland-tipsDiepe Gronden (2022– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws