Oscargenomineerde biografie 'Hidden Figures' nu te zien op Disney+

Oscargenomineerde biografie 'Hidden Figures' nu te zien op Disney+

Op Disney+ kijk je vanaf vandaag naar Hidden Figures (2016), de waargebeurde film over drie Afro-Amerikaanse vrouwen die een vitale rol speelden bij de NASA tijdens de beginjaren van het Amerikaanse ruimteprogramma.

Hidden Figures vertelt het waargebeurde verhaal van drie Afro-Amerikaanse vrouwen die bij NASA werken en de wiskundige code schrijven waardoor astronaut John Glenn de ruimte ingaat. Voordat ze geschiedenis kunnen schrijven moeten de drie vooroordelen over hun ras en geslacht trotseren. Hun prestaties bij NASA bracht de wereld in beweging.

Bekijk hier de trailer van Hidden Figures:

De drie sterke vrouwen worden gespeeld door Taraji P. Henson, Octavia Spencer en Janelle Monáe. De film is geregisseerd door de redelijk onbekende Theodore Melfi maar werd desondanks genomineerd voor drie Oscars.

Hidden Figures is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Hidden Figures (2016)
7.8
Kijk op Disney+ • 'Hidden Figures' vertelt het verhaal van Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) en Mary Jackson (Janelle Monáe), drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.
Beeld: Still 'Hidden Figures' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsHidden Figures (2016)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws