Genoten van 'Stay Close'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze misdaadseries op Netflix

Genoten van 'Stay Close'? Bekijk dan ook deze 5 mysterieuze misdaadseries op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de spannende miniserie Stay Close (2021) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 beste mysterieuze misdaadseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Stay Close.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 La Forêt

La Forêt (2017)
7.2
Kijk op Netflix • Wanneer een tienermeisje verdwijnt uit een dorp in de buurt van de Ardennen, ontdekken de plaatselijke politie en een bezorgde lerares een web van schokkende geheimen...

Wanneer de zestienjarige Jennifer op een nacht verdwijnt uit een dorp in de buurt van de Ardennen, ontdekken de plaatselijke politie onder leiding van Gaspard Deker een web van schokkende geheimen… Ze worden geholpen door Eve, een eenzame en mysterieuze vrouw.

Bekijk hier de trailer van La Forêt:

4 The Missing

The Missing (2014–2016)
8.2
Kijk op Netflix • In 'The Missing' reist Tony Hughes met zijn vrouw Emily en hun vijfjarige zoon Oliver van Engeland naar Noord-Frankrijk voor een vakantie.

Stay Close-ster James Nesbitt moet in The Missing op zoek naar zijn ontvoerde 5-jarige zoon, die tijdens een familievakantie in Frankrijk vermist raakte. Hij wordt geobsedeerd, kan niet accepteren dat zijn kind misschien dood is en is jarenlang op zoek naar hem. Tony's uitputtende zoektocht breekt zijn huwelijk met Emily (Frances O' Connor) en dreigt zijn leven te vernietigen.

Bekijk hier de trailer van The Missing:

3 Safe

Safe (2018)
7.2
Kijk op Netflix • Nadat zijn tienerdochter verdwijnt, ontdekt een chirurg, die weduwnaar is en in een rijke buurt woont, duistere geheimen over de mensen die hem na staan.

Deze serie is niet gebaseerd op een boek van Harlan Coben, maar werd wel gemaakt door de schrijver zelf. Dexter-ster Michael C. Hall speelt hierin Tom Delaney, een weduwnaar van wie de tienerdochter vermist is geraakt na een feestje. Als hij wanhopig naar haar op zoek gaat, komt hij langzaam achter bizarre feiten rond haar verdwijning.

Bekijk hier de trailer van Safe:

2 Clickbait

Clickbait (2021)
7.2
Kijk op Netflix • 'Clickbait' gaat over Nick Brewer die er alle schijn van heeft de perfecte gezinsman te zijn totdat hij plotseling ontvoerd wordt en er kanten van zijn persoonlijkheid ontdekt worden die zijn naasten nog niet kennen.

Nick Brewer lijkt voor de buitenwereld de perfecte gezinsman, maar dat mooie plaatje breekt in talloze stukken nadat hij wordt ontvoerd. De ontvoering is een schreeuw om gerechtigheid, maar brengt ondertussen ook kanten van Brewer naar voren die het daglicht misschien wel niet kunnen verdragen… Elke aflevering wordt verteld vanuit het perspectief van een ander personage.

Bekijk hier de trailer van Clickbait:

4 The Stranger

The Stranger (2020)
7.3
Kijk op Netflix • Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft, denkt rustig te leven. Tot zijn leven compleet op zijn kop wordt gezet wanneer een vreemdeling hem een geheim verteld over zijn vrouw.

Wat zou jij doen als iemand je vertelt dat je hele leven een leugen was? Adam Price (Richard Armitage) leeft een comfortabel leven in Engeland. Maar als hij wordt benaderd door een vreemde die bizarre beweringen maakt over zijn vrouw, raakt Adam betrokken in een mysterie terwijl hij op zoek gaat naar antwoorden. Miniserie The Stranger is tevens gebaseerd op een boek van Harlan Coben.

Bekijk hier de trailer van The Stranger:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Stay Close' via Netflix / James Stack

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws