Bill Murray speelt de slechterik in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Bill Murray speelt de slechterik in 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'

Bill Murray gooit het over een andere boeg: binnenkort zal hij te zien zijn als de bad guy in Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023). Het nieuws komt als een verrassing van de acteur die bekend staat om zijn jolige en zachtaardige rollen zoals in onder andere Groundhog Day (1993), Ghostbusters (1984) en Broken Flowers (2005).

Dat Murray in de huid kruipt van een slechterik komt als donderslag bij heldere hemel, maar dat hij zich bij de Marvel-familie voegt niet. In oktober liet hij hier en daar al een hintje vallen tijdens een interview voor een Duits tijdschrift. Destijds vertelde hij nog niet om welke film het ging, maar het duurde voor de Marvel-fans niet lang voordat ze het geraden hadden.

Onlangs maakte Murray in een interview bekend dat hij te zien zal zijn in Ant-Man and the Wasp: Quantumania en niet zomaar; hij zal in de huid kruipen van een heuse schurk. Veel meer vertelt de acteur er niet over. Alles wat hij nog loslaat is dat zijn superheldenkracht 'slecht zijn' is. Verder werd er uiteraard gevraagd naar zijn nieuwe collega Ant-Man zelf, Paul Rudd, die kortgeleden verkozen werd tot de Sexiest Man Alive. Wat vindt Murray van deze titel? Hij liet weten het er volledig mee eens te zijn.

Naast Murray zullen er behalve de vertrouwde gezichten als Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas en Michelle Pfeiffer nog meer nieuwe gezichten te zien zijn waaronder Jonathan Majors. Majors neemt de rol op zich van Kang de Conqueror, een karakter dat zijn Marvel-debuut maakte in de slotaflevering van Loki (2021– ).

Met een beetje geluk is Ant-Man and the Wesp: Quantumania deze zomer te zien in de bioscoop.

Beeld: Still 'The French Dispatch via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws