'Eternals' vanaf vandaag te zien op Disney+

'Eternals' vanaf vandaag te zien op Disney+

Marvel-film Eternals (2021) is vanaf vandaag te zien op Disney+. De film met sterren als Salma Hayek, Gemma Chan, Richard Madden en Kumail Nanjiani volgt met de online release Marvel-voorganger Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) op.

De Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras, kijken al jaren toe hoe de mensheid het er vanaf brengt op Aarde. Al die tijd hielpen ze ons waar nodig, maar grepen nooit echt in. Tot nu. De groep krachtige helden daalt met hun rechthoekige ruimteschip neer op onze wereld en is klaar om zich eindelijk te bemoeien met de gang van zaken.

Bekijk hier de trailer van Eternals:

De nieuwe Marvel-film is geregisseerd door Chloé Zhao, die eerder dit jaar een Oscar won voor haar regie van Nomadland (2020). Hoewel de film bij Marvel-fans redelijk in de smaak viel, waren critici minder tevreden. Door de kritische recensenten behaalde de Marvel-film met Angelina Jolie de status van slechtst beoordeelde Marvel-film op Rotten Tomatoes.

Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios
Afbeelding via Filmdepot / Marvel Studios

Eternals is vanaf vandaag te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

Eternals (2021)
6.3
Kijk op Disney+ • Marvel Studios' The 'Eternals' volgt een groep buitenaardse helden die al sinds het begin van de mensheid de aarde beschermen tegen het kwaad.
Beeld: Still 'Eternals' via Filmdepot / Marvel Studios

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tipsEternals (2021)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws