Eerste trailer van thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland' nu te zien

Eerste trailer van thrillerserie 'Suspicion' van de makers van 'Homeland' nu te zien

Apple TV+ heeft gisteren de eerste beelden van Suspicion (2022) vrijgegeven. In de trailer van de meeslepende thrillerserie worden we voorgesteld aan de hoofdpersonages van de show: vier doodgewone Britten die allemaal verdacht worden van ontvoering. Maar is die verdenking terecht?

De beschuldigde burgers worden allemaal op een onverwacht moment aangehouden en weggerukt uit hun dagelijks leven. De verdenking zet hun levens op zijn kop, maar ze beweren allemaal onschuldig te zijn. Ze komen erachter dat ze wel iets delen: ze waren allemaal op hetzelfde moment in New York. Lukt het de groep om hun onschuld te bewijzen - als die onschuld tenminste bestaat?

Bekijk de veelbelovende trailer van de show hier:

De hoofdrollen in Suspicion worden gespeeld door Uma Thurman, Noah Emmerich, Georgina Campbell, Elyes Gabel, Elizabeth Henstridge, Kunal Nayyar en Angel Coulby. De nieuwe thrillerserie voor Apple TV+ is gemaakt door de ploeg die ook misdaadseries Homeland (2011–2021) en The Americans (2013–2018) produceerde. Die shows zijn allebei nu te zien op Disney+.

Suspicion (2022)
6.1
Vijf gewone Britten worden ervan beschuldigd de zoon van een bekende Amerikaanse mediamagnaat te hebben ontvoerd.

Suspicion is vanaf 4 februari te zien op Apple TV+. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Apple TV+ verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Suspicion' via TMDb
Tekst: Apple TV+

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Apple TV+Suspicion (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws