Paus, Potlood en Romano zijn terug in de trailer van 'Mocro Maffia' seizoen 4

Paus, Potlood en Romano zijn terug in de trailer van 'Mocro Maffia' seizoen 4

De criminelen Paus, Potlood en Romano gaan weer hard tegen hard in alweer het vierde seizoen van Mocro Maffia (2018– ). Eind januari start het nieuwe seizoen op Videoland. Vandaag is alvast de veelbelovende eerste trailer te zien.

Er wordt een schaduw-eenheid opgezet vanuit de politie die jacht gaat maken op de bende van Paus (Achmed Akkabi). Ondertussen zoekt De Paus zijn oude vriend Potlood (Nasrdin Dchar) op om hem te helpen richting Romano (Mandela Wee Wee). Maar De Paus heeft zelf ook slechte mannen achter zich aan zitten. Wie vindt wie als eerste? En weten ze ook nu weer uit de handen van de politie te blijven?

Bekijk hier de trailer van Mocro Maffia seizoen 4:

Zoals Videoland het gat tussen seizoen 2 en 3 opvulde met de miniserie Mocro Maffia: Komtgoed (2021), verscheen onlangs op Videoland de korte film Mocro Maffia: Meltem (2021), die aansluit op het derde seizoen. Fans wordt dus aangeraden om voor de start van seizoen 4 nog even deze korte film te kijken.

Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf 28 januari 2022 te zien op Videoland. Elke week verschijnt vanaf dan een gloednieuwe aflevering. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Videoland.

Mocro Maffia (2018– )
8.2
Kijk op Videoland • 'Mocro Maffia' is een misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk.
Beeld: Still 'Mocro Maffia Meltem' via Videoland / YouTube
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's VideolandMocro Maffia (2018– )

Meer Videoland

Meer Videoland

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws