Films op tv: alle filmtips voor komende week

Films op tv: alle filmtips voor komende week

Elke dag lichten we de beste film op tv uit zodat het kiezen van een film die op televisie te zien is, nog makkelijker wordt. Ook deze week worden er weer een aantal goede films uitgezonden, met onze favoriet van de week, elfvoudig Oscarwinnaar The Lord of the Rings: The Return of the King (2003).

Uitgelichte films op tv week 3

Vandaag kijk je op Net 5 naar Robert Downey Jr. in Sherlock Holmes (2009). In Londen vangen Sherlock Holmes (Downey Jr.) en zijn partner Dr. John Watson (Jude Law) seriemoordenaar Lord Blackwood (Mark Strong) die vijf vrouwen heeft gedood. Blackwood wordt veroordeeld om te worden opgehangen en Dr. Watson bevestigt zijn dood. Maar is hij wel echt overleden?

Dinsdag is klassieker Titanic (1997) te zien. Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) en Jack Dawson (Leonardo DiCaprio) ontmoeten elkaar tijdens de fatale overtocht van de RMS Titanic in 1912. Wanneer het schip een ijsberg raakt, verandert de reis van de geliefden in een race om te overleven…

Bekijk hier de trailer van Titanic:

Woensdag kijk je naar de Oscargenomineerde sciencefictionfilm Prometheus (2012). De ervaren dokter Elizabeth Shaw en haar partner Charlie Holloway beginnen samen met hun bemanning aan een ambitieuze, wetenschappelijke expeditie in de ruimte. Aan boord van het revolutionaire ruimteschip USCSS Prometheus zet het team in 2093 voet op het rotsachtige terrein van de verlaten exomoon LV-223 om het bestaan te onderzoeken van de superieure buitenaardse soort die bekend staat als de Engineers.

RTL7 zendt donderdag sciencefictionfilm Star Trek Into Darkness (2013) uit. De nieuwste missie van de bemanning van de USS Enterprise brengt hen naar de diepe ruimte om een bedreigde diersoort te redden van een actieve vulkaan. Maar opnieuw brengt het roekeloze gedrag van kapitein Kirk (Chris Pine) de missie in gevaar en wordt hij bijna uit Starfleet geschopt. Kirk keert terug naar zijn mentor Admiraal Pike, wordt gedegradeerd tot een academiecadet en moet opnieuw beginnen. Maar als een meedogenloze krijgsheer Starfleet aanvalt en daarbij admiraal Pike neerschiet, neemt Kirk het commando over en brengt hij de Enterprise tot diep in de neutrale zone en de Klingon-thuiswereld.

Star Trek Into Darkness (2013)
7.7
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Daar treffen ze een chaotische wereld aan, die half vernietigd is door een destructieve macht die nota bene vanuit Starfleet zelf leek te komen.

Vrijdag is op Net 5 The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) te zien. Hierin vindt de laatste confrontatie plaats tussen de krachten van goed en kwaad die vechten om de toekomst van Midden-Aarde. Frodo en Sam bereiken Mordor in hun zoektocht om de Ring te vernietigen, terwijl Aragorn de krachten van het goede leidt tegen het kwade leger van Sauron bij de stenen stad Minas Tirith.

Zaterdag wordt de romantische Oscarwinnaar La La Land (2016) uitgezonden. De romantische musicalfilm vertelt het verhaal van aspirant-actrice Mia (Emma Stone) en de toegewijde jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling), die worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen terwijl ze hun dromen najagen in Los Angeles. Naarmate het succes van de twee toeneemt, worden ze geconfronteerd met moeilijke beslissingen die hun relatie op het spel zetten.

Bekijk hier de trailer van La La Land:

Veronica sluit de week af met de Oscargenomineerde sciencefictionfilm Armageddon (1998) van Michael Bay. Door de onfortuinlijke ondergang van een shuttle in de ruimte, wordt NASA zich bewust van een onheilspellende asteroïde die op ramkoers ligt met de aarde. Het lijkt erop dat de enige manier om de asteroïde uit koers te brengen, is om in het oppervlak te boren en een kernwapen te laten ontploffen. Maar terwijl NASA's ondergefinancierde maar vindingrijke team 's werelds beste boormachines opleidt voor de klus, begint de sociale orde van de wereld in te storten als de informatie het publiek bereikt en er hysterie ontstaat.

Staat hier niets voor je tussen, of heb je de bovenstaande films al gezien? Bekijk dan elke dag via de volgende pagina het complete overzicht van alle films op tv.

Beeld: Still 'La La Land' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Televisie

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws