Netflix lanceert de officiële trailer van misdaadserie 'In from the Cold'

Netflix lanceert de officiële trailer van misdaadserie 'In from the Cold'

Binnenkort is er op Netflix een nieuwe spannende misdaadserie te zien, In from the Cold (2022). Na de eerste foto's heeft Netflix nu ook de eerste trailer gelanceerd. In from the Cold is vanaf eind deze maand te zien.

Het is inmiddels twee jaar geleden dat Netflix de nieuwe misdaadserie aankondigde. De opnames zouden vlak na de aankondiging van start gaan, maar uiteraard stak de pandemie ook hier weer een stokje voor. Het project moest tijdelijk stilgelegd worden en uiteindelijk werden de opnames een jaar later pas afgerond.

In In from the Cold volgen we de Amerikaanse alleenstaande moeder Jenny Franklin, gespeeld door Margarita Levieva, die geconfronteerd wordt met haar verleden. Eerder werkte zij als spion voor de Russische geheime dienst en dat geheim ligt nu dankzij de CIA op straat. Tijdens haar dienst als spion is er, onder andere op haar, een experiment uitgevoerd door de KGB. Jenny is de enige die dit experiment overleefd heeft en dat niet alleen: ze heeft er ook bijzondere vaardigheden aan overgehouden. Nadat er een reeks moorden gepleegd wordt door iemand die claimt Jenny te zijn, wordt Jenny gedwongen haar voormalige rol als dodelijke spion weer aan te nemen om deze schurk te stoppen.

In from the Cold is vanaf 28 januari te zien op Netflix.

In from the Cold (2022)
5.4
Tijdens een Europese vakantie met haar dochter wordt het leven van een Amerikaanse alleenstaande moeder op zijn kop gezet wanneer de CIA haar dwingt om haar lang begraven verleden te confronteren als een Russische spionne die ook het product was van een zeer geheim KGB-experiment dat haar speciale gaven gaf.
Beeld: Still 'In from the Cold' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sIn from the Cold (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws