Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix van deze week

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast het derde en tevens laatste seizoen van After Life (2019–2022) voegt Netflix ook seizoen 2 toe van de Emmy-winnende realityserie Cheer (2020– ). Daarnaast is nu op Netflix miniserie Archive 81 (2022) te zien, van de maker van het Conjuring-universum. In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.5
  Kijk op Netflix • Een diepbedroefde weduwnaar besluit dat hij niets te verliezen heeft in het leven, wat ertoe leidt dat hij onverwacht nieuwe banden smeedt.
 2. 8.1
  Kijk op Netflix • Docuserie over het wel en wee van het cheerleadingteam van Navarro College dat hard traint om de felbegeerde nationale titel binnen te halen.
 3. 7.5
  Kijk op Netflix • Archivaris Dan Turner stuit op een collectie videobanden uit 1994. In zijn poging de inhoud van deze banden te restaureren komt hij steeds meer te weten over het werk van de documentairemaker van de banden, Melody Pendras.
 4. 7.2

  Shaman King (2021– )

  Seizoen 1, 13 afleveringen
  Kijk op Netflix • Een reboot van de gelijknamige serie uit de jaren 90 waarin een 13-jarige sjamaan en zijn team de strijd aangaan om de nieuwe Shaman King te worden.
 5. 7.2

  The Journalist (2022)

  Nieuw! Seizoen 1, 6 afleveringen
  Kijk op Netflix • Anna Matsuda is een gewaardeerde journalist die haar overtuiging inzet om tot de bodem van elk schandaal te komen.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series. Morgen (zondag) verschijnt daarnaast weer een gloednieuwe aflevering van het derde seizoen van Undercover (2019– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws