'Girls Trip'-actrice Tiffany Haddish gearresteerd in Georgia

'Girls Trip'-actrice Tiffany Haddish gearresteerd in Georgia

Actrice en comedienne Tiffany Haddish, bekend van onder andere Girls Trip (2017), is vrijdagochtend gearresteerd in Georgia, de Verenigde Staten. De ster wordt ervan beschuldigd onder invloed van marihuana achter het stuur te hebben gezeten.

Rond 02:30 's nachts kwam er bij de Peachtree City-politieafdeling een melding binnen over een bestuurder die op de snelweg achter het stuur in slaap zou zijn gevallen. De politie ging er direct op af en vond de auto die voldeed aan de beschrijving van het 911 telefoontje. De bestuurder, geïdentificeerd als Haddish, is gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed en overgebracht naar de Fayette County gevangenis.

Volgens een lokale krant heeft Haddish een borgsom betaald en de gevangenis een paar uur later, rond 06:30 in de ochtend, weer kunnen verlaten. De actrice en haar vertegenwoordigers hebben tot nu toe niet gereageerd op het voorval. Haddish vertelde in een recent interview dat ze momenteel door een moeilijke periode in haar leven gaat.

Ik ben gewoon verdrietig omdat ik recentelijk afscheid heb moeten nemen van naasten. Mijn privéleven is een puinhoop. Ik ben erg emotioneel, heb veel gehuild. Mijn hond was zeer betekenisvol voor me net als de anderen die overleden zijn. Het waren echt ankers in mijn leven, ze steunden me, hebben me zoveel geleerd. Fysiek ben ik ze verloren, maar ik weet zeker dat ze spiritueel bij me blijven.

Tiffany Haddish

Afgelopen maandag plaatste Haddish een ode aan de overleden zanger Carl Craig op haar Instagrampagina. Onlangs overleed ook haar grootmoeder door wie ze opgevoed is, haar hond en hechte vriend Bob Saget.

Beeld: Still 'Girls Trip' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws