Nieuw op Amazon Prime Video: romcom 'All Things Valentine' met 'Suits'-ster Sarah Rafferty

Nieuw op Amazon Prime Video: romcom 'All Things Valentine' met 'Suits'-ster Sarah Rafferty

Met Valentijnsdag in het vooruitzicht is er vanaf vandaag weer een nieuwe romantische komedie te zien bij Amazon Prime Video. We worden getrakteerd op een echte Hallmark-film. Sarah Rafferty, bekend als Donna uit de populaire Netflix-serie Suits (2011–2019), gooit het over een andere boeg en is te zien als Avery in All Things Valentine (2016) die na vele mislukte Valentijnsdagen vastberaden is er dit jaar een mooie dag van te maken.

Avery Parker werkt als anonieme relatieadviseur voor de krant Portland Banner. In aanloop naar Valentijnsdag wordt ze geacht een serie columns te schrijven over alles wat met deze hartverwarmende dag te maken heeft. Voor Avery is deze dag ironisch genoeg minder hartverwarmend. Zij betrapte haar vriend op deze dag met een ander. Het is voor haar lastig om met volle overgave aan haar klus te werken. Haar adviezen die ze in haar column schrijft, zijn dan ook van sceptische aard. Net op het moment als Avery denkt nooit meer de ware tegen te komen, ontmoet zij de knappe Brendan. Even lijkt er iets moois op te bloeien, maar dan claimt Brendan dat Avery's column de reden is dat zijn vorige relatie stukgelopen is.

All Things Valentine is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video.

All Things Valentine (2016)
6.4
Avery schrijft onder een schuilnaam columns waarin ze relatieadviezen geeft. Haar tips leiden tot het einde van de relatie van dierenarts Brendan.
Beeld: Still 'All Things Valentine' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoAll Things Valentine (2016)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws