Vanavond op tv: Eddie Redmayne als Stephen Hawking in 'The Theory of Everything'

Vanavond op tv: Eddie Redmayne als Stephen Hawking in 'The Theory of Everything'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de waargebeurde Oscarwinnaar The Theory of Everything (2014).

In de jaren zestig wordt Stephen Hawking (Eddie Redmayne), student aan de universiteit van Cambridge en toekomstig natuurkundige, verliefd op zijn studiegenote Jane. Op zijn 21ste verneemt Hawking dat hij aan een motorneuronziekte lijdt. Desondanks begint hij aan een ambitieuze studie van de tijd, waarvan hij volgens zijn arts nog maar weinig over heeft.

The Theory of Everything is geregisseerd door James Marsh. Hoofdrolspeler Eddie Redmayne won in 2015 de Oscar voor beste acteur voor zijn optreden als de natuurkundige. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Bekijk hier de trailer van The Theory of Everything:

The Theory of Everything is vanavond om 21:25 uur te zien op Eén. De film is nu ook te zien op Netflix, Videoland en via Pathé Thuis.

Heb je The Theory of Everything al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

The Theory of Everything (2014)
7.7
Kijk op Pathé Thuis • 'The Theory of Everything' vertelt het verhaal over natuurkundige Stephen Hawking. Het verhaal centreert zich om Hawking's vroege jaren op de Universiteit van Cambridge waar hij verliefd wordt op de arts-studente Jane, waar hij later mee trouwt.
Beeld: Still 'The Theory of Everything' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsThe Theory of Everything (2014)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws