Opnames van 'Black Panther: Wakanda Forever' worden deze week hervat

Opnames van 'Black Panther: Wakanda Forever' worden deze week hervat

Na allerlei tegenslagen, waaronder een zware blessure op de set en een aantal coronabesmettingen, wordt de productie van Black Panther: Wakanda Forever (2022) deze week eindelijk hervat. Hoofdrolspeler Letitia Wright is helemaal genezen en terug op de set in Atlanta.

Eigenlijk zou de productie vorige week al worden hervat, maar dit werd uitgesteld omdat verschillende cast- en crewleden, waaronder Lupita Nyong'o, positief testten op Covid-19. Maar inmiddels kan het team aan de slag en worden de opnames van de avontuurlijke actiefilm hervat. Ze zullen nog ongeveer vier weken bezig zijn, laten verschillende bronnen weten.

Afgelopen augustus liep Wright een blessure op tijdens het filmen van een stunt. Zij kon toen tijdelijk niet meer werken, maar de productie werd eind november pas stilgelegd. Het team heeft in de tussentijd zoveel mogelijk scènes zonder Wright weten te filmen.

Eerder werd al aangekondigd dat de pauze in de opnames geen extra vertraging van de film zou opleveren. Door de pandemie werd de film eerder al verschoven van juli 2022 naar november 2022, maar als alles vanaf nu volgens plan gaat, zal die laatste datum blijven staan. Dat betekent dat Black Panther: Wakanda Forever vanaf woensdag 9 november 2022 in Nederland de bioscoop te zien is.

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
7.3
In 'Black Panther: Wakanda Forever' strijden koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) en de Dora Milaje (waaronder Florence Kasumba) na de dood van Koning T’Challa om hun koninkrijk te beschermen tegen bemoeizuchtige wereldmachten.
Beeld: Still 'Black Panther' via Marvel Studios
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsBlack Panther: Wakanda Forever (2022)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws