Netflix onthult eerste beelden van 'Raising Dion' seizoen 2

Netflix onthult eerste beelden van 'Raising Dion' seizoen 2

De jonge superheld Dion (Young) is bijna weer te zien in Raising Dion (2019–2022) seizoen 2. Netflix onthult vandaag alvast een eerste trailer van de nieuwe afleveringen van de superheldenserie.

Seizoen twee start twee jaar na het verslaan van Crooked Man (Jason Ritter). Dion (Ja'Siah Young) ontwikkelt zijn krachten verder met de steun van zijn moeder (Alisha Wainwright) en Tevin (Rome Flynn), zijn Biona-trainer die Nicole's aandacht trekt. Nadat hij bevriend is geraakt met nieuwe student Brayden (Griffin Robert Faulkner) - ook een kind met krachten - vinden plots een reeks alarmerende gebeurtenissen plaats en Dion leert dat het gevaar nog steeds op de loer ligt. Dion en Nicole moeten weer zien te overwinnen, niet alleen om zichzelf te redden, maar voor de hele stad Atlanta.

Bekijk hier de trailer van Raising Dion seizoen 2:

In het nieuwe seizoen voegen een aantal nieuwe namen zich bij de cast. Zo is Tracey Bonner (Sweet Magnolias (2020)) gecast voor de rol van Simone Carr, de moeder van Janelle, die bang is voor de toekomst van haar dochter en alleen maar wil dat ze een normaal leven leidt. Daarnaast kruipt Josh Ventura (P-Valley (2020– )) in de huid van David Marsh, de nieuwe VP Operations voor Biona, die hoopt zijn persoonlijke relatie met Suzanne Wu (Ali Ahn) nieuw leven in te blazen.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Raising Dion seizoen 2 is vanaf 1 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Raising Dion (2019–2022)
7.1
Kijk op Netflix • Een jongetje probeert zijn nieuwe superkrachten onder controle te krijgen. Een alleenstaande moeder vecht onverzettelijk door om haar zoon veilig te houden.
Beeld: Still 'Raising Dion' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sRaising Dion (2019–2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws