Horrorfilm 'The Crazies' vanaf vandaag te zien op Netflix

Horrorfilm 'The Crazies' vanaf vandaag te zien op Netflix

Op Netflix kijken horrorfans vanaf vandaag naar The Crazies (2010), de spannende film over een mysterieus gif waardoor een klein stadje compleet verandert. The Crazies is een verfilming van het gelijknamige The Crazies (1973) van George A. Romero.

Na een vliegtuigongeluk vlakbij een klein plaatsje in het Amerikaanse Kansas blijkt de watervoorziening te zijn vervuild. Het water blijkt besmet te zijn met een mysterieus gif, waardoor de bewoners van het plaatsje langzaam gestoord worden.

Bekijk hier de trailer van The Crazies:

De horrorfilm is geregiseerd door Breck Eisner, die daarna ook The Last Witch Hunter (2015) maakte en een reeks afleveringen regisseerde van sciencefictionhit The Expanse (2015–2022). De hoofdrollen in The Crazies worden gespeeld door Radha Mitchell, Timothy Olyphant en Danielle Panabaker.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

The Crazies is vanaf vandaag te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Crazies (2010)
6.5
Kijk op Netflix • De bewoners van een klein plaatsje in Kansas krijgen te maken met een vervuiling van hun watervoorziening. Het water blijkt te zijn besmet door een mysterieus gif, dat is vrijgekomen na een vliegtuigcrash vlakbij het plaatsje.
Beeld: Still 'The Crazies' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Crazies (2010)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws