'The Sinner' seizoen 4 vanaf volgende week op Netflix: alles wat we weten over het slotseizoen

'The Sinner' seizoen 4 vanaf volgende week op Netflix: alles wat we weten over het slotseizoen

Vanaf volgende week is het eindelijk zover: dan is op Netflix het langverwachte vierde seizoen van hitserie The Sinner (2017–2021) te zien, met Bill Pullman die terugkeert als detective Harry Ambrose. Hieronder lees je alles wat we weten over de nieuwe afleveringen van de mysterieuze misdaadserie.

Wat staat ons te wachten in seizoen 4 van The Sinner?

Waar in de vorige seizoenen voornamelijk één personage centraal stond dat Ambrose onderzocht, lijken in het vierde seizoen meer castleden naar de voorgrond te treden. Ambrose is nu met pensioen maar heeft nog steeds een trauma van de zaak van een jaar geleden. Hij vertrekt met zijn partner Sonya (Jessica Hecht) voor een welverdiende vakantie naar Hanover Island.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Hier krijgt hij echter geen kans om bij te komen als een onverwachte tragedie zich voordoet. Het begint allemaal als Ambrose een vrouw van een cliff af ziet lopen. De vrouw is Percy Muldoon (Alice Kremelberg), de dochter van een welgestelde familie op het eiland. Ambrose moet helpen bij het onderzoek wat leidt tot een nieuw mysterie.

Trailer seizoen 4

Bekijk hier de trailer van The Sinner seizoen 4:

Welke personages zien we terug in The Sinner seizoen 4?

The Sinner zou The Sinner niet zijn zonder Bill Pullman. De acteur keert uiteraard terug als detective Harry Ambrose. Ook Jessica Heck is weer te zien als zijn vrouw Sonya. Jessica Biel, die we zagen als het hoofdpersonage van seizoen 1, keert daarnaast terug als uitvoerend producent van de serie.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Nieuwe personages

Bij een nieuw seizoen horen ook een aantal nieuwe namen, vooral omdat we net als elk seizoen te maken krijgen met een nieuwe zaak en dus nieuwe personages. Zo is Joe Cobden gecast als de politiebaas van Hanover Island en speelt Alice Kremelberg de vermiste vrouw Percy Muldoon die Ambrose van een cliff ziet lopen. Daarnaast komen ook Frances Fisher, Neal Huff, Michael Mosley, Cindy Cheung en Ronin Wong voorbij.

Releasedatum: wanneer verschijnt The Sinner seizoen 4 op Netflix?

Gelukkig hoeven we nu niet meer al te lang te wachten. Vanaf volgende week woensdag 26 januari 2022 verschijnt het slotseizoen op Netflix (alleen in Nederland, dus niet in België helaas). Die dag verschijnen de nieuwe afleveringen om 09:00 uur 's ochtends op de streamingdienst.

The Sinner (2017–2021)
7.9
Kijk op Netflix • Een jonge moeder wordt plotseling overvallen door een vlaag van woede waardoor ze een aantal gewelddadige daden pleegt.

Nog meer seizoenen?

Helaas maakte de Amerikaanse zender USA Network bekend dat het aankomende vierde seizoen tevens het laatste zal zijn. De misdaadserie wordt dus niet verlengd met een vijfde seizoen. Waarom de serie nu stopt, is niet duidelijk. De Amerikaanse zender geeft geen duidelijke reden voor het eindigen van de serie na seizoen 4. Gelukkig zal het verhaal in de serie mooi worden afgerond en blijven we niet achter met een grote cliffhanger, zo belooft seriemaker Derek Simonds ons: "Ik ben zo blij om Harry Ambroses langlopende verhaallijn af te ronden zoals we van plan waren in dit laatste seizoen".

Beeld: Still 'The Sinner' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Sinner (2017–2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws