Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van romantische films

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van romantische films

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de meest romantische films op Netflix. Hieronder vind je drie romantische films die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Marriage Story

Marriage Story (2019)
7.9
Kijk op Netflix • Het ooit gelukkige huwelijk tussen de New Yorkse toneelregisseur Charlie (Adam Driver) en Hollywood actrice Nicole (Scarlett Johansson) is gestrand waardoor zij in een slopende echtscheiding belanden.

Charlie (Adam Driver), een briljante theaterregisseur, en Nicole (Scarlett Johansson), een filmactrice van Los Angeles, hebben na vele rampzalige bemiddelingssessies besloten om uit elkaar te gaan en een einde te maken aan hun huwelijk. Tijdens de scheiding proberen ze samen het belang van hun achtjarige zoon Henry voorop te stellen. Maar de vriendschappelijke scheiding loopt al snel uit tot bedreigingen en gewelddadige beschuldigingen. Dure advocaten nemen het van de twee over. De romantische dramafilm won in 2020 een Oscar voor het optreden van Laura Dern.

Bekijk hier de trailer van Marriage Story:

2 Chocolat

Chocolat (2000)
7.3
Kijk op Netflix • In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher (Julliete Binoche) en haar dochtertje Anouk er een chocolaterie opent.

Vianne Rocher (Juliette Binoche) en haar dochter Anouk (Victoire Thivisol) verhuizen naar een conservatief stadje op het Franse platteland en openen er tijdens de vastentijd een chocoladewinkel. Burgemeester Comte de Reynaud (Alfred Molina) is vastbesloten om haar te laten sluiten. Wanneer een groep rivierdrijvers het stadje bezoekt, leert Vianne de dorpsbewoners iets over acceptatie, en vindt ze onderweg zelf ook liefde.

Bekijk hier de trailer van Chocolat:

3 The Last Letter from Your Lover

The Last Letter from Your Lover (2021)
6.6
Kijk op Netflix • De jonge journaliste Ellie uit Londen stuit in de archieven op een reeks brieven. De brieven gaan over een romance tussen Jennifer Stirling en Anthony O'Hare, die plaatsvond in de jaren 60.

Journalist Ellie (Felicity Jones) stuit tijdens het onderzoek voor haar volgende artikel op een brief uit 1965. Samen duiken we in het romantische verhaal van de twee die de brieven met elkaar uitdeelden. Ellie wil niets liever dan weten hoe de affaire eindigt. Ze gebruikt haar journalistieke kwaliteiten om dieper in de geschiedenis te duiken en komt er zo achter dat de twee geliefden nog leven…

Bekijk hier de trailer van The Last Letter from Your Lover:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle dramafilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Last Letter from Your Lover' via Netflix / Parisa Taghizadeh

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws