Netflix onthult eerste teasertrailer van 'Vikings: Valhalla'

Netflix onthult eerste teasertrailer van 'Vikings: Valhalla'

Netflix deelt zojuist de eerste teaser van Vikings: Valhalla (2022– ), de spin-off van Vikings (2013–2020). Hierin geeft de streamingdienst een voorproefje van de serie die zich afspeelt in de 11e eeuw.

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie af. Viking Leif Eriksson is een jonge man die is geboren in IJsland en opgroeide in Groenland. Hij is onderdeel van een nieuwe generatie Vikingen die ver van het thuisland zijn opgegroeid en geen ervaring hebben met overvallen plegen.

Bekijk hier de teaser van Vikings: Valhalla:

Sam Corlett is gecast voor de rol van Leif Eriksson. Corlett werkte eerder samen met Netflix voor zijn rol als Caliban in Chilling Adventures of Sabrina (2018–2020). Dit wordt zijn eerste hoofdrol. Frida Gustavsson speelt zus Freydis Eriksdotter, een eigenzinnige gelovige in de "oude goden". Net als haar broer Leif bereikt zij Kattegat als een buitenstaander, maar zij wordt een inspiratie voor hen die de oude gewoonten aanhangen. Gustavsson speelde eerder mee in The Witcher (2019– ).

Leo Suter is gecast als Harald Sigurdsson, iemand die met zijn charisma zowel volgelingen van Odin als christenen weet te verenigen. Bradley Freegard is King Canute, de koning van Denemarken en een wijze, sluwe en meedogenloze Vikingleider.

Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh
Afbeelding via Netflix / Bernard Walsh

Netflix heeft veel vertrouwen in de spin-off en bestelde al drie seizoenen van Vikings: Valhalla. In totaal komen dus 24 afleveringen onze kant op. Het eerste seizoen is inmiddels volledig opgenomen en nu vinden de eerste voorbereidingen voor seizoen 3 plaats. Het script van seizoen 2 is ook al klaar.

Vikings: Valhalla is vanaf 25 februari 2022 te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Vikings: Valhalla (2022– )
7.1
'Vikings Valhalla' begint 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie 'Vikings'. Leif Eriksson is een jonge man die geboren is in IJsland en opgegroeid is in Groenland.
Beeld: Still 'Vikings: Valhalla' via Netflix / Bernard Walsh
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sVikings: Valhalla (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws