Eerste trailer te zien van komedie 'Ik Wist Het' van makers 'Huisvrouwen Bestaan Niet'

Eerste trailer te zien van komedie 'Ik Wist Het' van makers 'Huisvrouwen Bestaan Niet'

De makers van Huisvrouwen bestaan niet (2017) brengen volgende maand hun nieuwste film uit: Ik Wist Het (2022). Vandaag is alvast de eerste trailer te zien, met Sigrid ten Napel in de hoofdrol.

De gloednieuwe romantische komedie draait om Mia, die op haar dertigste nog geen man heeft en ongelukkig is in haar werk. Ze begint dromen te krijgen waarvan ze denkt dat die haar toekomst voorspellen. Ze jaagt ze achterna en opent een bloemenwinkel. Ook weet ze dat de liefde van haar leven niet lang meer op zich zal laten wachten. Als ze Feo ontmoet, die tevens in het moment leeft en doet wat bij hem opkomt, weet ze dat dit haar droomman is. Maar als ze Axel ontmoet, slaat de twijfel toe. Helpt haar gave Mia om uiteindelijk een beslissing te maken?

Bekijk hier de trailer van Ik Wist Het:

De hoofdrollen in de gloednieuwe romantische komedie worden onder anderen gespeeld door Sigrid ten Napel, Steef de Bot, Tarikh Janssen en Loes Luca. Ik Wist Het is geregisseerd door Jamel Aattache, die eerder Zwaar verliefd! (2018) maakte. Aattache baseert zich voor de film op de gelijknamige bestseller van Chantal van Gastel.

Ik Wist Het draait vanaf 17 februari in de bioscoop, mits deze dan weer open mogen.

Ik Wist Het (2022)
5.4
'Ik Wist Het' is een film over de eigenzinnige jonge vrouw Mia. Wanneer ze op haar 33e nog steeds single en ongelukkig is in haar werk, besluit ze weer te luisteren naar haar intuïtie.
Beeld: Still 'Ik Wist Het' via Filmdepot / WW Entertainment
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopIk Wist Het (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws