'Encanto'-nummer 'We Don't Talk About Bruno' stoot 'Let It Go' van de troon

'Encanto'-nummer 'We Don't Talk About Bruno' stoot 'Let It Go' van de troon

Encanto (2021) heeft een regelrechte hit te pakken. De gloednieuwe, muzikale Disney-film bereikt met het nummer "We Don't Talk About Bruno" nieuwe hoogtes. Het nummer is namelijk het hoogst genoteerde liedje van een Disney-tekenfilm in 26 jaar.

"We Don't Talk About Bruno" stoot daarmee "Let It Go" uit Frozen (2013) van de troon. Het nieuwe nummer uit Encanto is sinds de release in november al 29 miljoen keer gestreamd en maar liefst 8.000 downloads werden gekocht. Momenteel staat het nummer op plek 4 in de hitlijsten.

"Let It Go" schopte het 'slechts' tot plek 5 in de hitlijsten in 2014. Dit bereikte het Frozen-nummer vijf maanden na de release en piekte toen. "We Don't Talk About Bruno" verslaat het record nu al na twee maanden en kan dus nog stijgen in de hitlijsten.

Het nummer is geschreven door Hamilton-ster Lin Manuel Miranda. Encanto draait om een volk dat in de bergen leeft, waar iedereen een magische gave heeft. Sommigen kunnen voorwerpen laten bewegen, anderen zijn mega sterk of kunnen zelfs van gedaante veranderen. Maar niet iedereen is gezegend met een gave. Mirabel heeft geen gave en valt daardoor een beetje buiten de boot in het dorp.

Bekijk hier het Encanto-nummer "We Don't Talk About Bruno":

Encanto is nu te zien op Disney+, net als Frozen.

Encanto (2021)
7.2
Kijk op Disney+ • Het verhaal van een buitengewone familie, Mardigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia.
Beeld: Still 'Encanto' via Filmdepot / The Walt Disney Company
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Disney+Encanto (2021)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws