Netflix cancelt 'Cooking with Paris' na 1 seizoen

Netflix cancelt 'Cooking with Paris' na 1 seizoen

Slecht nieuws voor Paris Hilton: haar kookprogramma Cooking With Paris (2021) krijgt geen tweede seizoen op Netflix. De streamingdienst besluit de stekker te trekken uit het streamingavontuur van de blonde beroemdheid.

Het kookprogramma ging afgelopen zomer in première en verscheen kort in de top 10 op Netflix. Toch blijkt dat de serie met Paris Hilton niet genoeg is bekeken voor een tweede seizoen, aangezien Netflix over het algemeen kijkcijfers als leidend gebruikt voor een eventuele verlenging.

Afbeelding via Netflix / Kit Karzen
Afbeelding via Netflix / Kit Karzen

In de zes afleveringen kookte Hilton samen met verschillende gaststerren, waaronder Kim Kardashian West, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons, and Kathy en Nicky Hilton. De kooktechnieken van de celebrity waren vaak chaotisch en exemplarisch voor haar luxe levensstijl. Zo plette ze hamburgers met een diamantvorm en is haar gereedschap omhuld in glitters en steentjes.

Cooking With Paris is de tweede serie die dit jaar wordt gecanceld. Over de komische serie Gentefied (2020–2021) werd vorige week bekend dat deze tevens geen tweede seizoen krijgt.

Seizoen 1 van Cooking With Paris is nu te zien op Netflix. Een tweede seizoen komt er dus niet.

Cooking With Paris (2021)
Kijk op Netflix • In de amateur-kookshow 'Cooking With Paris' leert Paris Hilton haar weg vinden in de keuken met behulp van haar beroemde vrienden.
Beeld: Still 'Cooking With Paris' via Netflix / Kit Karzen
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixCooking With Paris (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws