Vanavond op tv: Michael Fassbender en Charlize Theron in 'Prometheus'

Vanavond op tv: Michael Fassbender en Charlize Theron in 'Prometheus'

Naast ons overzicht van films op tv lichten we regelmatig de beste film op tv voor je uit, zodat het kiezen van een film nog makkelijker wordt. Vanavond is onze tv-filmtip de Oscargenomineerde sciencefictionfilm Prometheus (2012).

De ervaren dokter Elizabeth Shaw en haar partner Charlie Holloway beginnen samen met hun bemanning aan een ambitieuze, wetenschappelijke expeditie in de ruimte. Aan boord van het revolutionaire ruimteschip USCSS Prometheus zet het team in 2093 voet op het rotsachtige terrein van de verlaten exomoon LV-223 om het bestaan te onderzoeken van de superieure buitenaardse soort die bekend staat als de Engineers.

Prometheus is geregisseerd door Ridley Scott, bekend van Alien (1979) en Gladiator (2000). Momenteel werkt de regisseur samen met zijn zoon aan Netflix-film First Ascent.

Bekijk hier de trailer van Prometheus:

Prometheus is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL7. De film is nu ook te zien op Disney+ en via Pathé Thuis.

Heb je Prometheus al gezien? Bekijk dan het overzicht van alle films op tv. Op deze pagina vind je alle tv-filmtips voor deze week.

Prometheus (2012)
7.0
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Prometheus volgt een team ontdekkingsreizigers die op een reis door het universum gaan waarbij ze een ontdekking doen die leidt naar de oorsprong van de mensheid.
Beeld: Still 'Prometheus' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Televisie FilmsPrometheus (2012)

Meer televisie

Meer televisie

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws