Netflix kondigt Nederlandse actiefilm aan met Holly Mae Brood: 'The Takeover'

Netflix kondigt Nederlandse actiefilm aan met Holly Mae Brood: 'The Takeover'

Na Ferry (2021) en Forever Rich (2021) werkt Netflix nu aan een gloednieuwe Nederlandse Original-film: The Takeover (2022). Niemand minder dan Holly Mae Brood en Géza Weisz spelen hierin de hoofdrol.

The Takeover is een actiefilm en draait om de ethische hacker Mel Bandison (Brood). Als ze bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat. Samen met Thomas Deen (Weisz), haar onhandige date van de avond ervoor, slaat ze op de vlucht voor deze criminelen, maar ook voor de politie. De actiefilm speelt zich grotendeels af in Rotterdam.

Naast Brood en Weisz worden de overige hoofdrollen gespeeld door Whalid Benmbarek, Susan Radder, Noortje Herlaar en – hoe kan het ook anders? – Frank Lammers. Annemarie van de Mond neemt plaats op de stoel van regisseur en laat weten "vereerd te zijn dat ik aan het roer sta van dit spannende avontuur en trots dat ik met deze fantastische cast mag werken. We gaan er iets geweldigs van maken".

De opnames van The Takeover zijn deze week gestart. De Nederlandse actiefilm verschijnt eind 2022 op Netflix. Een precieze datum is nu nog niet bekend.

The Takeover (2022)
Als de ethische hacker Mel Bandison (Holly Mae Brood) bij een hightech zelfrijdende bus een hack onschadelijk maakt, legt ze daarmee onbedoeld een internationaal crimineel netwerk plat.
Beeld: Still 'The Takeover' via Netflix / Khalid Amakran
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Takeover (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws