Netflix onthult officiële trailer van nieuwe animatieserie 'The Cuphead Show!'

Netflix onthult officiële trailer van nieuwe animatieserie 'The Cuphead Show!'

De officiële trailer van de aankomende animatiefilm The Cuphead Show! (2022– ) is nu te zien. De avontuurlijke familieserie is gebaseerd op het meermaals bekroonde videospel Cuphead en is vanaf volgende maand te zien op Netflix.

Het originele Cuphead-spel is gebaseerd op de ouderwetse tekenstijl van bijvoorbeeld de Fleischer broers. Zij maakten onder andere de tekenfilmserie Betty Boop. In de nieuwe Netflix-serie houden de makers ook vast aan die stijl. Niet alles van de show werd met de hand getekend, maar The Cuphead Show! bevat wel een hoop authentieke elementen.

Bekijk de officiële trailer hier:

In de serie volgen we de avonturen van de kleine hoofdpersoontjes die allemaal een kopje als hoofd hebben. Het verhaal draait vooral om de innemende, ondeugende Cuphead en zijn iets voorzichtigere broertje Mugman. De show wordt gemaakt door Chad en Jared Moldenhauer en de stemmencast bestaat uit onder andere Tru Valentino, Frank Todaro, Luke Millington-Drake en Joe Hanna.

The Cuphead Show! (2022– )
7.5
Volg de tegenslagen van de impulsieve Cuphead en zijn voorzichtige maar overtuigende broer Mugman in deze animatieserie die gebaseerd is op de populaire game.

Alle afleveringen van The Cuphead Show! zijn vanaf 18 februari te zien op Netflix. Ben je benieuwd naar wat er binnenkort nog meer op Netflix verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'The Cuphead Show!' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sThe Cuphead Show! (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws