Amazon Prime Video deelt nieuwe beelden van actieserie 'Reacher'

Amazon Prime Video deelt nieuwe beelden van actieserie 'Reacher'

Amazon Prime Video heeft deze week een nieuw fragment van de aankomende actieserie Reacher (2021– ) vrijgegeven. De hoofdrol in de show wordt gespeeld door Alan Ritchson, en het verhaal is gebaseerd op de romans van Lee Child. De afleveringen verschijnen over een paar weken al op het platform.

Reacher gaat over Jack Reacher, een voormalig miltair politieonderzoeker die inmiddels weer als burger leeft. Hij zwerft door het land met enkel de noodzakelijke spullen en heeft niet eens een telefoon. Hij komt terecht in een klein stadje in Georgia en vlak na zijn aankomst wordt hij gearresteerd. De lokale politie verdenkt hem van moord. Reacher doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen. Maar hoe meer hij de zaak onderzoekt, hoe meer hij ontdekt dat er iets helemaal niet deugd…

Bekijk het eerste fragment van Reacher hieronder:

Het eerste seizoen van de show is gebaseerd op Lee Childs eerste Jack Reacher-boek, Killing Floor. Het boek is door Emmy-winnaar Nick Santora verwerkt tot een scenario. Naast Ritchson spelen onder andere Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson en Maria Sten mee in de serie.

Reacher (2021– )
8.1
Reacher is net het burgerleven binnengetreden. Hij is een zwerver zonder telefoon en met de meest noodzakelijke dingen op zak, terwijl hij door het land reist en de natie verkent waar hij ooit diende.

Alle afleveringen van Reacher zijn vanaf 4 februari te zien op Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Reacher' via Amazon Prime Video
Tekst: Amazon Prime Video

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoReacher (2021– )

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws