Lin-Manuel Miranda en Andrew Garfield nemen ons mee achter de schermen bij 'Tick, Tick... Boom'

Lin-Manuel Miranda en Andrew Garfield nemen ons mee achter de schermen bij 'Tick, Tick... Boom'

Heb je, net als vele anderen, ook zo genoten van het muzikale Tick, Tick... Boom (2021) dat sinds november te zien is op Netflix? De meeslepende dramafilm was een hit, en in een nieuwe video nemen regisseur Lin-Manuel Miranda en hoofdrolspeler Andrew Garfield ons mee achter de schermen.

Garfield heeft het in de video over de inspirerende boodschap van de film, de ideeën over kunst die zijn personage heeft en hoe hij helemaal in de huid van Jonathan Larson wist te kruipen voor deze rol. Naast hem en de regisseur komen onder andere ook producent Julie Oh en een aantal andere acteurs uit de film aan het woord.

Bekijk de hele video hier:

De bekroonde biopic vertelt het verhaal van de overleden Tony Award®-winnende legende Jonathan Larson. Larson was een muzikant, een schrijver en kunstenaar die vaak erg in de knoop zat met zijn eigen ambities en last had van writers blocks. Maar hij liet zich daardoor niet tegenhouden en deed er alles aan om zijn verhaal te kunnen vertellen.

Tick, Tick... Boom (2021)
7.5
Jon, een aspirant-theatercomponist die in New York in de bediening werkt, hoopt dat zijn volgende geschreven stuk 'Superbia' de volgende grote Amerikaanse musical wordt en zijn grote doorbraak is.

Tick, Tick… Boom is nu te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Behind the Scenes bij 'Tick, Tick... Boom', Macall Polay via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sTick, Tick... Boom (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws