Maddie, Helen en Dana Sue zijn terug in de trailer van 'Sweet Magnolias' seizoen 2

Maddie, Helen en Dana Sue zijn terug in de trailer van 'Sweet Magnolias' seizoen 2

Netflix heeft zojuist de officiële trailer van het tweede seizoen van Sweet Magnolias (2020) onthuld. Het nieuwe seizoen van de populaire dramaserie belooft weer net zo meeslepend te worden als het eerste, en de nieuwe afleveringen verschijnen begin februari al.

Het tweede seizoen draait wederom de drie beste vriendinnen Maddie, Helen en Dana Sue en pakt het verhaal op vlak na de laatste aflevering van het eerste seizoen. In de nieuwe afleveringen kunnen we weer een hoop nieuwe ontboezemingen verwachten: vriendschappen wankelen, kinderen doen domme dingen, oude liefdes verwateren en nieuwe liefdes duiken op. Bekijk de trailer hier:

Sweet Magnolias is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van schrijfster Sherryl Woods. Woods is zelf ook betrokken bij de productie van de show. De serie volgt het plot van de boeken niet altijd even trouw: volgens Woods kunnen we in het nieuwe seizoen een aantal verassende twists verwachten.

Sweet Magnolias (2020)
7.3
Maddie Townsend moet veel ballen in de lucht houden: ze heeft drie kinderen, een ontrouwe man en een onverwachte bewonderaar over wie iedereen in het stadje het heeft.

Het nieuwe seizoen van Sweet Magnolias is vanaf 4 februari te zien op Netflix. Daar kun je het eerste seizoen van de dramaserie ook vinden. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'Sweet Magnolias' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSweet Magnolias (2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws