Netflix wint biedingsstrijd om horrorfilm over waargebeurd exorcisme

Netflix wint biedingsstrijd om horrorfilm over waargebeurd exorcisme

Netflix is 65 miljoen dollar armer geworden vandaag. De streamingdienst bood het enorme bedrag voor de nieuwste film van Lee Daniels, een horrorfilm over een waargebeurd exorcisme.

Een titel heeft de aankomende horrorfilm nog niet. Enkel is bekend dat deze wordt gebaseerd op een waargebeurd horrorverhaal van Latoya Ammons. The United States vs. Billie Holiday-ster Andra Day kruipt in de huid van de moeder van een familie in Indiana, wiens kinderen naar verluidt demonisch bezeten zijn geraakt.

De echte Latoya Ammons en haar drie kinderen beleefden ruim tien jaar geleden vreemde voorvallen in hun huis in Gary, Indiana, die steeds erger werden: de kinderen zweefden, werden gewelddadig tegen elkaar en spraken grommend en met diepe stemmen, zonder dat ze zich iets konden herinneren. De politie van Gary, de kinderbescherming, de plaatselijke kerk en het ziekenhuis werden er allemaal bij betrokken en dienden rapporten in waarin de bovennatuurlijke voorvallen serieus werden genomen.

Een topcast is al verzameld. De hoofdrollen worden naast Day gespeeld door niemand minder dan Octavia Spencer, Glenn Close, Rob Morgan, Stranger Things-ster Caleb McLaughlin en Aunjanue Ellis.

Oscargenomineerde regisseur Lee Daniel neemt de regie op zich en schreef tevens zelf het script. De opnames starten dit jaar nog. Een releasedatum op Netflix is nu nog niet bekend.

Beeld: Still 'The Last Exorcism' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws