Wanneer verschijnt 'Emily in Paris' seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt 'Emily in Paris' seizoen 3 op Netflix?

Emily in Paris (2020– ) is een regelrechte hit sinds de release van seizoen 1 in 2020 en het onlangs verschenen tweede seizoen op Netflix. De grote vraag is nu echter: wanneer verschijnt seizoen 3 van de gezellige dramaserie op de streamingdienst? In dit artikel gaan we in op alle info die we hier nu al over hebben.

In Emily in Paris volgen we Emily (Lily Collins), een marketingdirector uit Chicago die moeite heeft zich aan te passen aan de Parijse cultuur. Eenmaal daar krijgt ze de taak te helpen bij het bepalen van de mediastrategie van het bedrijf waar ze voor werkt. Natuurlijk blijft het niet alleen bij werken in de stad van de liefde, Emily leert langzaamaan de Franse mannen kennen.

Wat gebeurde er in Emily in Paris seizoen 2?

In de tien nieuwe afleveringen bleef marketingmedewerkster Emily (Lily Collins) Parijs omarmen. Ze probeert zelfs (eindelijk) de taal te leren door deel te nemen aan een Franse cursus waar ze de Britse financiële Alfie ontmoet. Al snel genoeg belandt ze in weer een driehoeksverhouding, dit keer met Alfie en haar blijvende liefde, Gabriel. Het seizoen eindigt in een cliffhanger: Zal Emily in Parijs blijven? In de laatste scène moet ze kiezen tussen een mogelijke droompromotie bij Savior's Chicago kantoren of een plaats bij Sylvie's gloednieuwe bureau in Parijs. Wat wordt haar keuze?

Afbeelding via Netflix / Stéphanie Branchu
Afbeelding via Netflix / Stéphanie Branchu

Wanneer verschijnt Emily in Paris seizoen 3 op Netflix?

Hoe Emily's toekomst verdergaat zien we in het al aangekondigde seizoen 3. De opnames van dit aankomende seizoen starten komende lente of zomer in en rond Parijs, maar ook in Londen. Gezien zowel seizoen 1 en 2 beiden aan het eind van 2020 en 2021 uitkwamen, lijkt het waarschijnlijk dat seizoen 3 rond het einde van 2022 op Netflix verschijnt. Op een precieze releasedatum zullen we nog even moeten wachten. Zodra Netflix deze bekendmaakt, zullen wij hierover berichten. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Maak een account aan op onze website, zet Emily in Paris in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix

Trailer Emily in Paris seizoen 3

Een trailer van het nieuwe seizoen zal ons ongetwijfeld meer vertellen over het plot. Helaas is er tot dusver geen trailer uitgekomen. Zodra deze is te zien, zullen wij hierover berichten.

Seizoen 4 ook op komst

Daarna kunnen we ook al uitkijken naar een gloednieuw vierde seizoen. Netflix verlengde de serie na de release van seizoen 2 namelijk gelijk met een derde én vierde seizoen. Details over de release van seizoen 4 op Netflix zijn momenteel tevens nog niet bekend.

Emily in Paris (2020– )
6.9
Kijk op Netflix • Emily (Lily Collins) is een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Emily bemachtigt onverwachts haar droombaan in Parijs wanneer haar bedrijf een Frans luxe marketingbureau overneemt.
Beeld: Still 'Emily in Paris' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEmily in Paris (2020– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws