Eerste details bekend over 'Dix Pour Cent'-speelfilm

Eerste details bekend over 'Dix Pour Cent'-speelfilm

De Franse Netflix-serie Dix Pour Cent (2015–2020) gaat verder in de vorm van een speelfilm. Voor de release van seizoen 5 wordt de 90-minuten durende film verwacht. Michel Feller van het productiebedrijf Mon Voisin Producties doet nu voor het eerst een boekje open over de film.

De film wordt geproduceerd door Nicolas Mercier, één van de twee makers achter Dix Pour Cent. Concrete details over het plot blijven nog even uit, maar Feller kan wel alvast verklappen hoe en waar de film zal starten. Bovenal geeft de film daarnaast weer hoe Amerikanen Frankrijk zouden ervaren, wellicht geïnspireerd door het succes van Emily in Paris (2020– ).

Het zal openen met Andrea (Camille Cottin) in New York en zal dan verhuizen naar Frankrijk – we zullen een Amerikaans standpunt geven over het filmen in Frankrijk en het belooft heel kleurrijk te worden.

Michel Feller van Mon Voisin Producties

Camille Cottin, de actrice die Andrea Martel speelt in de serie, zal een grote rol hebben in de film. Het verhaal gaat verder waar seizoen 4 van de serie eindigde. Seizoen 5 speelt zich vervolgens af na de gebeurtenissen in de film. Ook hierin keren naar alle waarschijnlijkheid de belangrijkste castleden terug.

De speelfilm wordt ontwikkeld onder France Televisions. Daarna heeft Netflix de wereldwijde rechten, zoals ze dat ook hebben met de serie. Een releasedatum van de film en van Dix Pour Cent seizoen 5 zijn nu nog niet bekend.

Dix Pour Cent (2015–2020)
8.3
Kijk op Netflix • Na een onverwachte crisis doen agenten van een bekend agentschap in Parijs hun uiterste best om hun beroemde cliënten tevreden te houden en hun bedrijf te redden.
Beeld: Still 'Dix Pour Cent' via Netflix / Christophe Brachet
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Films Video on demand NetflixDix Pour Cent (2015–2020)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws