Realityserie 'Swap Shop' krijgt tweede seizoen, Netflix deelt trailer

Realityserie 'Swap Shop' krijgt tweede seizoen, Netflix deelt trailer

De komische, hartverwarmende realityserie Swap Shop (2021– ) krijgt een tweede seizoen, en daar hoeven we niet lang op te wachten. De nieuwe afleveringen verschijnen volgende maand al, en de trailer is nu te zien.

Swap Shop draait om het fenomeen 'Swap Shop Radio', een radioprogramma waarbij mensen kunnen inbellen en via die weg hun tweedehands spullen verkopen. In de serie volgen we een aantal kopers en verkopers. De show gaat niet alleen om de spullen, maar eigenlijk vooral om de mensen achter de spullen. En daarvan zijn er een heleboel: meer dan genoeg voor zes nieuwe afleveringen. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hieronder:

De show is voor Netflix geproduceerd door Hit+Run Creative, een klein Amerikaans productiebedrijfje, in samenwerking met WRGS Radio, de zender die Swap Shop Radio uitzendt. Het nieuwe seizoen van de realityserie is vanaf 16 februari te zien op Netflix. Daar kun je het eerste seizoen van Swap Shop ook vinden. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Swap Shop (2021– )
6.6
Wat voor de een troep is, is voor de ander van onschatbare waarde. Via Swap Shop Radio worden er allerlei items te ruil aangeboden, van auto's tot sneakers.
Beeld: Still 'Swap Shop' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sSwap Shop (2021– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws