Genoten van 'Archive 81'? Bekijk dan ook deze 5 thrillerseries op Netflix

Genoten van 'Archive 81'? Bekijk dan ook deze 5 thrillerseries op Netflix

Heb jij ook zo genoten van de mysterieuze thrillerserie Archive 81 (2022) op Netflix en ben je nu op zoek naar vergelijkbare series? Met onze serietips zit je binnen no time volledig in een nieuw verhaal. In de lijst hieronder vind je 5 thrillerseries die nu op Netflix staan en perfect zijn voor fans van Archive 81.

Andere handige Netflix-pagina's:

5 Equinox

Equinox (2020)
6.1
Kijk op Netflix • Twintig jaar nadat Astrid een bus vol leerlingen ziet verdwijnen, komt ze een man tegen die ze herkent als een van de slachtoffers.

Astrid is pas 10 jaar oud als een hele klas van afstuderende studenten (inclusief haar zus Ida) op onverklaarbare wijze verdwijnt. Twintig jaar later, nadat de enige overlevende van de mysterieuze verdwijning overlijdt, besluit Astrid uit te zoeken wat er met de klas is gebeurd. Er blijken mysterieuze en misschien wel bovennatuurlijke dingen aan de hand te zijn. Wie is verantwoordelijk voor de verdwijning van de klas?

Bekijk hier de trailer van Equinox:

4 Brand New Cherry Flavor

Brand New Cherry Flavor (2021)
7.1
Kijk op Netflix • Een aankomend filmregisseur begint aan een geestverruimende trip vol paranormale wraak in het zonovergoten, maar schaamteloze Los Angeles van 1990.

Lisa Nova (Rosa Salazar) is een filmmaker in spé. Wanneer ze op het punt staat om haar eerste film te regisseren in Los Angeles, neemt ze de verkeerde mensen in vertrouwen en verandert alles in een nachtmerrie. Niet alleen huurmoordenaars en een mysterieuze tattoo-artiest komen op haar pad, maar ook zombies en bovennatuurlijke kittens…

Bekijk hier de trailer van Brand New Cherry Flavor:

3 Midnight Mass

Midnight Mass (2021)
7.7
Kijk op Netflix • Het kleine Crockett Island is zo slaperig dat het uitgestorven lijkt, maar na de komst van een charismatische, mysterieuze jonge priester krijgt de geïsoleerde gemeenschap te maken met wonderlijke gebeurtenissen en angstaanjagende voortekens.

Er gebeurt niet veel op het kleine Crockett Island en het lijkt er bijna uitgestorven. De komst van de charismatische jonge priester (Hamish Linklater) brengt nieuw leven in de tent, maar niet per sé op de goede manier. De gemeenschap wordt na zijn komst opgeschrikt door onverklaarbare gebeurtenissen en onheilspellende voortekens. Wat is hier aan de hand?

Bekijk hier de trailer van Midnight Mass:

2 The Order

The Order (2019–2020)
6.7
Kijk op Netflix • Als eerstejaarsstudent Jack Morton zich aansluit bij een geheim genootschap, belandt hij in een duistere onderwereld waar weerwolven vechten tegen zwarte magiërs.

De Netflix-serie volgt student Jack Morton (Jake Manley) die zich bij een geheim genootschap voegt en start met het beoefenen van magie. Hoe meer hij betrokken raakt bij de organisatie, hoe meer duistere geheimen hij ontdekt. De eerste twee seizoenen zijn nu te zien; een derde seizoen komt er niet.

Bekijk hier de trailer van The Order:

1 Dark

Dark (2017–2020)
8.7
Kijk op Netflix • 'Dark' speelt zich af in een Duits stadje waar de verdwijning van twee jonge kinderen de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families blootlegt.

Wanneer de jonge jongen Mikkel (Daan Lennard Liebrenz) vermist raakt in de bossen buiten het kleine stadje Winden, concentreert de zoektocht zich op een mysterieuze grot en een oude kerncentrale. De verdwijning legt de dubbele levens en gebroken relaties tussen vier families bloot. Terwijl de families op zoek zijn naar de kinderen, helpen ze elkaar om naar antwoorden te vissen en blijkt dat het mysterie in verband staat met andere geheimen binnen het stadje.

Bekijk hier de trailer van Dark:

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk ook eens de beste series op Netflix via: Beste series op Netflix. Kijk voor het hele overzicht van nieuwe films en series op Netflix op onze pagina Nieuw op Netflix.

Beeld: Still 'Archive 81' via Netflix / Quantrell D. Colbert

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsArchive 81 (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws