'¿Quién Mató a Sara?' seizoen 3: eerste beelden en releasedatum op Netflix onthuld

'¿Quién Mató a Sara?' seizoen 3: eerste beelden en releasedatum op Netflix onthuld

Hitserie ¿Quién Mató a Sara? (2021) krijgt een derde seizoen. Vandaag viert Netflix het Latijns-Amerikaanse aanbod op de streamingdienst en maakt ter gelegenheid bekend wanneer het nieuwe seizoen van de hitserie te zien zal zijn. Ook zijn nu al een aantal eerste beelden onthuld.

Komende zomer gaat het nieuwe seizoen van de Mexicaanse misdaadserie van start: op 1 juni. "Wie zit er achter de waarheid? Wie heeft Sara echt vermoord?" aldus Netflix over seizoen 3. Meer details over het plot zijn nu nog niet bekend, maar onderstaande eerste foto's beloven opnieuw een mysterieus schouwspel.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netlfix
Afbeelding via Netlfix

In seizoen 3 voegen een aantal nieuwe namen zich bij de cast: Rebecca Jones en Jean Reno. Welke rollen zij precies op zich nemen, is nog niet bekend. Net toen we dachten dat we wisten wie Sara wilde vermoorden, veranderde alles tijdens de slotscène van het tweede seizoen. Hopelijk geeft het aankomende derde seizoen meer duidelijkheid over de mysterieuze moord.

¿Quién Mató a Sara? seizoen 3 is vanaf 1 juni te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

¿Quién Mató a Sara? (2021)
6.4
Kijk op Netflix • Na 18 jaar in de gevangenis neemt Alex wraak op de familie Lazcano, die hem erin geluisd heeft voor de moord op zijn zus Sara om hun reputatie te redden.
Beeld: Still '¿Quién Mató a Sara?' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix¿Quién Mató a Sara? (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws