Ansel Elgort wordt beschuldigd van seksueel misbruik

Ansel Elgort wordt beschuldigd van seksueel misbruik
20 juni 2020 om 10:53

Acteur Ansel Elgort wordt ervan beschuldigd in 2014 een toen 17-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. Elgort heeft nog niet gereageerd op de beschuldigingen.

De acteur, bekend uit Baby Driver (2017), The Fault in Our Stars (2014) en Divergent (2014), krijgt de wind van voren. Een jonge vrouw genaamd Gabby (waarschijnlijk niet haar echte naam) schrijft op Twitter een lang bericht waar ze uitlegt wat hij bij haar gedaan zou hebben.

Zo zou ze seks hebben gehad met Elgort terwijl ze constant moest huilen en stelde hij een trio voor met haar vriendinnen. Gabby was toen, zo beweert ze, 17 jaar en heeft jaren later nog last van paniekaanvallen en ervaart stress door het trauma dat ze opliep. Elgort zou toen zelf 20 jaar geweest zijn. De bewuste tweet is inmiddels verwijdert, maar de foto's van haar verhaal zijn bijvoorbeeld hier nog te lezen:

Doordat Elgort nog niet gereageerd heeft is het onduidelijk wat we van de beschuldigingen moeten maken. De acteur zal eind van het jaar te zien zijn in de nieuwe film van Steven Spielberg: West Side Story (2021). Hierin speelt hij samen met de 17-jarige Rachel Zegler de hoofdrol. Daarnaast was hij, voor alles stil kwam te liggen vanwege de lockdown, bezig met het filmen van Tokyo Vice, een nieuwe serie voor HBO Max. Het is nog onduidelijk of de beschuldigingen aan het adres van Elgort gevolgen zullen hebben voor zijn carrière.

Beeld: Still 'Baby Driver' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen CelebritiesDivergent (2014)The Fault in Our Stars (2014)Baby Driver (2017)West Side Story (2021)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws