Oscar Isaac ziet een terugkeer naar 'Star Wars' niet gebeuren

Oscar Isaac ziet een terugkeer naar 'Star Wars' niet gebeuren

Oscar Isaac speelde Poe Dameron in drie recente Star Wars-films. In een interview over de nieuwste film van Paul Schrader, The Card Counter (2021) waarvan het filmen binnenkort weer zal starten, vertelt hij waarom hij niet opnieuw in een Star Wars-film wil spelen.

Hoewel Isaac zegt dat hij "genoot van de uitdaging" om deel te zijn van een dergelijke franchise, was hij nooit van plan was geweest mee te spelen in blockbusters. De laatste jaren heeft hij er met zowel Star Wars als Dune (2021) vooral grote films opzitten en nu wil hij zich weer richten op kleine projecten zoals The Card Counter.

Het meewerken aan deze film voelde voor Isaac als een "omslagpunt". Acteren is voor hem een mogelijkheid om mee te werken aan films die echt met de hand gemaakt worden en om mensen te ontmoeten die hem inspireren. De films van Schrader vallen daar ook onder, want "de dingen die hij gemaakt heeft, het zit in mijn DNA", aldus Isaac.

Op de vraag of hij ooit terug zou keren als Poe Dameron antwoordt Isaac grappend dat de kans klein is, tenzij hij een "nieuw huis nodig heeft". Eerder gaf ook John Boyega al aan dat ook hij niet terug wilde keren, want hij ziet er niets in om mee te werken aan Disney Plus projecten.

Beeld: Still 'Star Wars: The Rise of Skywalker' via Filmdepot
Tekst: Bron 1, Bron 2

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsStar Wars: The Rise of Skywalker (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws