Vanaf vandaag te zien op Netflix én Videoland: 'La La Land' met Emma Stone en Ryan Gosling

Vanaf vandaag te zien op Netflix én Videoland: 'La La Land' met Emma Stone en Ryan Gosling
22 juni 2020 om 13:12

Elke dag houden we je up-to-date met de nieuwste films en series op Netflix en Videoland via Nieuw op Netflix en Nieuw op Videoland en via onze wekelijkse updates met het beste nieuw toegevoegde aanbod. Maar zo nu en dan lichten we een pareltje of een populaire film of serie apart nog uit. Vandaag is dat La La Land (2016), die zowel op Netflix als Videoland te zien is!

La La Land draait om Mia (Emma Stone), die ervan droomt oma ctrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Bekijk hier de trailer van La La Land:

La La Land is vanaf vandaag te zien op Netflix en Videoland. Geen abonnement bij deze diensten? De film is op dit moment ook weer in de bioscoop te zien en te koop op dvd en blu-ray

Wil je meer lezen over de film, bekijk dan hier onze recensie, geschreven door Lucas Versantvoort. Lucas schreef over de film onder meer:

Damien Chazelle's 'La La Land' is niet alleen een ode aan de klassiekers, maar een onweerstaanbaar verhaal over twee mensen die hun dromen najagen en de onvermijdelijke clash tussen idealisme en harde realiteit.

La La Land (2016)
8.0
Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'La La Land' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Netflix VideolandLa La Land (2016)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten