Gerard Butler herenigt met 'Angel Has Fallen'-regisseur voor actiefilm 'Kandahar'

Gerard Butler herenigt met 'Angel Has Fallen'-regisseur voor actiefilm 'Kandahar'

Gerard Butler gaat weer samenwerken met de regisseur van Angel Has Fallen (2019), waarin de Schotse acteur een einde maakte aan de Fallen-reeks. De twee zijn allebei verbonden aan het nieuwe project van Thunder Road Films, een actieknaller getiteld Kandahar (2023).

Regisseur Ric Roman Waugh zal de film regisseren. Butler vertolkt uiteraard de hoofdrol, een undercover CIA-agent Tom Harris die in het Midden-Oosten opereert. Als een lek in de intelligentie zijn geheime missie blootlegt, moeten Harris en zijn vertaler hun weg uit de woestijn zien te vinden naar het extractiepunt Kandahar, in Afghanistan.

Thunder Road Films, die Kandahar produceert, werkte hiervoor aan actiefilms als John Wick (2014) en Sicario (2015). Ongetwijfeld zal dit nieuwe project dus een goede dosis actie bevatten. Thunder Road verkreeg het verhaal van ex-militair Mitchell LaFortune. Kandahar is gebaseerd op zijn ervaringen in het Midden-Oosten ten tijde van de onthullingen van Edward Snowden over de NSA.

Waugh en Butler kwamen na Angel Has Fallen al eerder samen voor de aankomende thriller Greenland (2020) die deze zomer in de bioscoop verschijnt. De twee zullen zodra het kan naar het Midden-Oosten vertrekken voor de opnames van Kandahar.

Kandahar (2023)
'Kandahar' draait om Tom Harris (Gerard Butler), een undercoveragent die in het Midden-Oosten werkt. Een lek legt zijn geheime missie op gevaarlijke wijze bloot en onthult zijn geheime identiteit.
Beeld: Still 'Angel Has Fallen' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen Films CelebritiesAngel Has Fallen (2019)Kandahar (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws