Chris Pine en originele cast keert terug voor nieuwe 'Star Trek'-film

Chris Pine en originele cast keert terug voor nieuwe 'Star Trek'-film

Na een onstuimige start staat de productie van de nieuwe Star Trek-film nu echt gepland, voor het einde van het jaar. Paramount Pictures laat daarnaast weten de originele cast te hebben gestrikt. Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana en John Cho keren dus allemaal terug.

James T. Kirk, Spock, Lieutenant Uhura en de rest zullen we dus weer zien zoals we gewend zijn van de vorige films. Het vervolg wordt geschreven door Kalinda Vazquez, die eerder meeschreef aan series als Star Trek: Discovery (2017– ) en Fear the Walking Dead (2015– ). WandaVision-regisseur Matt Shakman neemt plaats op de regiestoel en J.J. Abrams produceert met zijn productiebedrijf Bad Robot

Abrams maakte het nieuws van de cast zelf bekend tijdens de Investor Day van Paramount, waar ze grote plannen bekendmaakten zoals A Quiet Place 3 en Sonic the Hedgehog 3. Details over het plot van de nieuwe Star Trek-film worden nu nog even stilgehouden. Naast een nieuwe film wordt ook gewerkt aan een nieuwe serie voor streamingdienst Paramount Plus: Star Trek: Strange New Worlds (2022– ).

Het is alweer zes jaar geleden dat de laatste film, Star Trek Beyond (2016), uitkwam. De vorige films in de reeks met Chris Pine zijn in Nederland te zien op zowel Netflix als Amazon Prime Video.

Beeld: Still 'Star Trek Beyond' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsUntitled Star Trek Sequel (2023)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws