'Spider-Man: No Way Home' vanaf deze maand eindelijk ook online te zien

'Spider-Man: No Way Home' vanaf deze maand eindelijk ook online te zien

Door de onstuimige start van Spider-Man: No Way Home (2021) in ons land zitten we er al enige tijd op te wachten: wanneer verschijnt de Marvel-film ook on demand? Pathé Thuis komt nu met goed nieuws. Later deze maand is de film ook eindelijk online te bekijken via het platform.

Vanaf 22 maart is de film met Tom Holland en veel oude bekenden namelijk te koop via Pathé Thuis. Voor iedereen die nog niet naar de bioscoop is geweest, of voor iedereen die hem gewoon nog een keer wil zien, is het vanaf dan mogelijk vanuit de huiskamer.

Bekijk hier de trailer van Spider-Man: No Way Home:

Doordat Mysterio (Jake Gyllenhaal) aan de wereld verklapte dat Spider-Man eigenlijk Peter Parker (Tom Holland) is, keert de scholier nu naar Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om deze onthulling ongedaan te maken. Maar de spreuk gaat goed mis en brengt een aantal oude schurken bij ons terug. Het is nu het lot van alle figuren uit de andere universums om te sterven, zo legt Strange uit, maar Parker lijkt hier niet aan willen mee te werken. Benieuwd of de Marvel-film de moeite waard is? Lees hier onze recensie.

Spider-Man: No Way Home (2021)
8.3
Kijk op Pathé Thuis • Spider-Man is ontmaskerd en kan zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld.

Spider-Man: No Way Home is vanaf 22 maart te koop via Pathé Thuis. Hoewel een prijs nog niet bekend is, ben je vaak rond de 15 euro kwijt voor het kopen van films via het platform. Je kunt de film dan wel zo vaak bekijken als je wil. Voor kijkers met meer geduld zal de Marvel-film over een tijdje ook te huur zijn via Pathé Thuis, dan natuurlijk voor een lagere prijs.

Afbeelding via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII
Afbeelding via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII
Beeld: Still 'Spider-Man: No Way Home' via Filmdepot / Marvel 2021 / CPII

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Bioscoop Pathé ThuisSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws