Trailer romcom 'Foodies' met Sanne Vogel in hoofdrol nu te zien

Trailer romcom 'Foodies' met Sanne Vogel in hoofdrol nu te zien

Aankomende lente is de nieuwe romantische komedie Foodies (2022) in de bioscoop te zien. Actrice Sanne Vogel kruipt in de huid van de populaire foodblogger Sam en weet de aspecten uit de trends op een humoristische wijze te onderstrepen. De eerste beelden zijn nu te zien.

De 32-jarige Sam droomt van kinds af aan ervan een eigen kookboek te schrijven. Als ze per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van een jonge chef, de chef waar ze verliefd op is, werkt ze zichzelf steeds dieper in de problemen. Ze zet zowel haar carrière op het spel als haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Het was alweer een tijdje geleden dat we Vogel op het grote scherm zagen, maar binnenkort is het weer zover.

Het was een feest om Sam te mogen spelen en met dit fantastische team te werken. Ik heb de film al mogen zien en ik kan oprecht zeggen dat ik ongelooflijk trots ben op het eindresultaat

Sanne Vogel

Naast Vogel zijn er ook rollen voor Sinan Erohlu, Sanne Langelaar, Roué Verveer en Holly Mae Brood. Foodies is geregisseerd door Mannin de Wildt (Rozengeur & Wodka Lime (2001–2006)) en geproduceerd door Phanta Film (Mi vida (2019)). Het scenario werd geschreven door Floor van Lissa met een bijdrage van Richard Kemper en Jeroen Margry.

Foodies is vanaf 12 mei te zien in de Nederlandse bioscoop.

Foodies (2022)
6.0
Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan een eigen kookboek wil schrijven. Maar als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef waar ze net voor is gevallen, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen.
Beeld: Still 'Foodies' via Entertainment One Benelux
Tekst: Entertainment One Benelux

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopFoodies (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws