Nieuwe docu van Werner Herzog vrijdag 24 uur lang gratis te bekijken

Nieuwe docu van Werner Herzog vrijdag 24 uur lang gratis te bekijken
29 juni 2020 om 15:02

De nieuwste documentaire Family Romance, LLC (2019) van regisseur Werner Herzog, is aankomende vrijdag 3 juli 24 uur lang gratis te bekijken via MUBI. De regisseur houdt aansluitend een virtuele Q&A-sessie.

Streamingdienst MUBI en productiebedrijf Film Constellation slaan de handen ineen om kijkers vrijdag exclusief te laten genieten van de nieuwe documentaire van Herzog. Om Family Romance, LLC vrijdag te kunnen bekijken, hoef je enkel jezelf 'uit te nodigen' via deze pagina. De regisseur legt zelf uit hoe het werkt in de aankondiging van het online evenement:

Family Romance, LLC geeft een kijkje in de wereld van de bedrijven waar je familieleden, romantische partners of vrienden kunt huren. Het is een ware trend in Aziatische landen als Japan. Herzog volgt onder andere de 12-jarige Mahiro voor wie haar moeder een nieuwe vader inhuurt. Langzaam begint het optreden van de acteur echter over te gaan in realiteit. De documentaire werd voor het eerst vertoond op het Cannes filmfestival in 2019.

Bekijk hier de trailer van Family Romance, LLC:

Herzog wordt door vele omschreven als een van de belangrijkste regisseurs van onze tijd. Hij regisseerde eerder de documentaires Aguirre, der Zorn Gottes (1972), Lektionen in Finsternis (1992) en Grizzly Man (2005). Momenteel is hij bezig met de documentaire Fireball, over de invloed van meteoren en kometen op religies en culturen.

Family Romance, LLC (2019)
6.8
Family Romance is een bedrijf dat werknemers laat inhuren om de rol van onder meer ouder, collega en vriend op zich te nemen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Family Romance, LLC' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand FilmsFamily Romance, LLC (2019)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten