Opnames 'All Stars & Zonen' gestart

Opnames 'All Stars & Zonen' gestart
29 juni 2020 om 15:35

In april werd een nieuwe serie van de bekende All Stars (1997) aangekondigd. Ondanks alle vertragingen in de mediawereld laat Danny de Munk weten dat de opnames van All Stars & Zonen (2020) begonnen zijn.

De voetbalmannen zijn na 23 jaar weer terug. De oude acteurs uit de eerdere serie en films zullen ook nu weer te zien zijn, zoals Kasper van Kooten, Isa Hoes, Peter Paul Muller, Raymi Sambo, Thomas Acda en Daniel Boissevain. En natuurlijk De Munk zelf. De acteur brengt het nieuws naar buiten via een bericht op Instagram: "We zijn begonnen…"

In 1997 waren de zeven vrienden, die al vijftien jaar lang elke zondag samen voetballen, voor het eerst te zien. Ook al winnen ze niet zo veel, toch bloeit hun vriendschap verder op. Naast een serie die voortbloeide uit het succes van de film, All Stars: De Serie (1999–2001), werd in 2011 een vervolg gemaakt met All Stars 2: Old Stars (2011).

Nu willen de makers dus nóg een keer verder met de franchise en dat gaan ze doen met All Stars & Zonen. De serie bouwt voort op de eerste film en vergeet dus als het ware de gebeurtenissen in de serie en in deel 2. De mannen die we vroeger leerde kennen zijn inmiddels een stuk ouder en hun zoons zijn nu de reden dat ze naar het voetbalveld afreizen. De serie zal in het najaar op de televisie te zien zijn.

All Stars & Zonen (2020)
6.2
V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny op de rand van een faillissement te staan.
Beeld: Still 'All Stars' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Algemeen SeriesAll Stars (1997)All Stars: De Serie (1999–2001)

Lees ook:

Meer series

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws